Transportna embalaža

Unikatna transportna embalaža

Transportna embalaža predstavlja največji delež v proizvodnji kartonske embalaže. Njena osnovna funkcija je zaščita pakiranega izdelka. Najpogosteje se uporablja klasična »amerikanka«, ki jo v standardu Fefco označimo s številko 0201.

Transportna embalaža ima veliko možnosti uporabe: nadomešča kovinske zabojnike, lesene pakete, ovojnice in omogoča pakiranje že zloženih in napolnjenih trgovinskih stojal.

V podjetju Eurobox se zavedamo, da ima vsak izdelek določene posebnosti, zato imamo na voljo veliko število materialov, ki funkcijsko in cenovno najbolj primerno nadomestijo staro pakiranje, izdelek zaščitijo in mu omogočijo dodatno prepoznavnost.

V zadnjem času pa je transportna embalaža dobila novo funkcijo: prepoznavnost blagovne znamke preko pakiranja. Vse več podjetji se namreč odloči za flexo tisk transportnih škatel. Razlogov je več: vidnost pakiranja, trgovinske oznake, krepitev prepoznavnosti in internetna prodaja. Vse to je klasično amerikanko polepšalo, ji dodalo večjo dodano vrednost in privedlo do njenih posodobljenih oblik (lepilni trak, perforacije, novi načini zlaganja).

Potrebujete ponudbo?